Immo Blankenberge

UW VAST VERTROUWEN

Droomt u van een vaste stek of 2de verblijf aan de kust en staat u op het punt deze belangrijke beslissing te nemen?  Of overweegt u net om uw onroerend goed in Blankenberge te verkopen? Dan bent u bij ons, Immo Blankenberge, aan het juiste adres!

 Uw vastgoed = Onze prioriteit!!

 

 

           Bezoek ons SYNDICUS kantoor in de Franchommelaan 102!                     

 

 

 

 

  

Volg ons!

Blog!

19-03-2019
Moet je eerst je huis opknappen voor je het wilt verhuren?
Moet je eerst je huis opknappen voor je het wilt verhuren? Plannen om je eigen huis te verhuren of heb je een woning gekocht waarvoor je meteen een nieuwe eigenaar wil zoeken? Dan wil je daar natuurlijk een eerlijke huurprijs voor krijgen, maar moet je dan eerst je woning opknappen? Met een paar kleine ingrepen kun je de staat van een woning verbeteren, maar let op: de lijn tussen genoeg en te veel investeren is flinterdun.
11-01-2019
NIeuw Jaar, nieuwe spelregels!
Het nieuwe jaar brengt traditioneel een aantal nieuwigheden in de wetgeving met zich mee. Ook in de vastgoedwereld is dat niet anders. We zetten graag deze vernieuwingen voor u op een rijtje. Deze gaan over het nieuwe energielabel bij woningen, de versoepeling voor mede-eigendom, het btw-stelsel voor verhuur van appartementen en woningen en de lening voor energiebesparende ingrepen. Een overzicht.
04-10-2018
Een huisdier in een huurwoning: mag dat?
In het verleden is er al vaak discussie ontstaan tussen huurders en verhuurders over het houden van huisdieren in een huurwoning. Maar door een aanpassing in de standaardcontracten moeten deze discussies voortaan verleden tijd zijn. Wie huurt, mag in principe een huisdier houden.