Ref: IA0216

Nieuwbouw Gelijkvloers Appartement Met Twee Slaapkamers Nabij De Zeedijk

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 2023
  • 157 m²
Welkom bij dit prachtige gelijkvloerse nieuwbouwappartement, gelegen aan de achterzijde van de Zeedijk in Residentie "La Rive" aan de Verstraetehelling 8, busnummer 00.01 te Blankenberge. Dit appartement belichaamt modern comfort en luxe, met een doordachte indeling en hoogwaardige afwerkingen.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met een ingebouwde vestiairekast. De lichtrijke woonkamer biedt een heerlijke leefruimte en is voorzien van een volledig geïnstalleerde open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot het terras, waar u kunt genieten van de buitenlucht. Naast de keuken bevindt zich een berging met alle voorzieningen, inclusief aansluitingen voor een was- en droogmachine.

Een gang leidt u naar een apart toilet en de eerste slaapkamer, die toegang biedt tot een eerste badkamer met ligbad en lavabomeubel. Een tweede kamer biedt ook toegang tot een tweede badkamer met instapdouche en lavabomeubel, waardoor privacy en comfort worden gegarandeerd voor zowel bewoners als gasten.

Optioneel is er de mogelijkheid om een aparte gesloten garage bij te kopen, gelegen in het ondergronds garagecomplex van Residentie "Iris" in de Jules de Troozlaan 83, op slechts 50 meter van het nieuwbouwappartement. Deze garage kost 60.000 euro en telt 15.16 m².

EPB in opmaak.

Dit nieuwbouwappartement biedt niet alleen een moderne en luxueuze woonomgeving, maar ook een fantastische locatie dicht bij de zee en alle voorzieningen van Blankenberge. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. +32 50 42 42 20

Gelijkvloers

Inkomhal
Woonkamer
Keuken
Berging
Toilet
Terras
2x Slaapkamer
2x Badkamer
Bouwjaar
2023
Algemene staat
Uitstekende staat
Lift
Ja
Prijs
€ 425.000
Totale opp. grond
157 m²
Aardgas
Ja
Airco
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja
Videofoon
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven